Znajdę/obrobię avatary!
+3
Nivis
Hadashi
Azhrarn
7 posters
Strona 1 z 1
Znajdę/obrobię avatary!
Żeby nie było, że biorę wszystko na siebie - liczę na pomoc każdego, posiadającego program graficzny i trochę altruizmy.
Jak wszyscy wiemy, nie bardzo możemy żądać czegokolwiek za usługi avatarniowe, więc wykażmy się wzajemnym, bezinteresownym wsparciem.
Jeśli ktoś (zwłaszcza nowy user xP) potrzebuje avatar [lub jego obróbki] może śmiało poprosić w tym temacie o pomoc. Z drugiej strony, jeśli userom już posiadającym odpowiednie avki, będzie się nudziło i zechce im się zrobić przykładowe avatary, również mogą je tutaj wrzucić, a nuż komuś się spodobają.
Generalnie w tym temacie obowiązuje tylko jedna zasada - Nie obrabiamy/oferujemy obrazków, których autor nie wyraża zgody na ich użytkowanie.
Jak wszyscy wiemy, nie bardzo możemy żądać czegokolwiek za usługi avatarniowe, więc wykażmy się wzajemnym, bezinteresownym wsparciem.
Jeśli ktoś (zwłaszcza nowy user xP) potrzebuje avatar [lub jego obróbki] może śmiało poprosić w tym temacie o pomoc. Z drugiej strony, jeśli userom już posiadającym odpowiednie avki, będzie się nudziło i zechce im się zrobić przykładowe avatary, również mogą je tutaj wrzucić, a nuż komuś się spodobają.
Generalnie w tym temacie obowiązuje tylko jedna zasada - Nie obrabiamy/oferujemy obrazków, których autor nie wyraża zgody na ich użytkowanie.
Re: Znajdę/obrobię avatary!
No to to to... Jak ktoś chce ava, to może śmiało pisać do mnie na priv, o. Przykładem będzie mój avatar, jak tylko go wrzucę P:
Hadashi- Wilk
- Liczba postów : 11
Jest z nami od : 26/04/2011
Wataha : ---
Zdrowie :
Siła : 10
Zręczność : 20
Nivis- Wilk
- Liczba postów : 261
Jest z nami od : 23/04/2011
Wataha : Yanakhta
Zdrowie :
Siła : 20
Zręczność : 16
Propozycja od mua (muła): pyk!
Potem dorzucę drugi, jak będę mieć chwilę. xP
Potem dorzucę drugi, jak będę mieć chwilę. xP
A będziecie skłonni obrobić avaara i mnie? :>
https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/2efu7h3.jpg
https://2img.net/h/oi52.tinypic.com/2efu7h3.jpg
Nenille- Wilk
- Liczba postów : 426
Jest z nami od : 20/04/2011
Wataha : Kiheitai
Zdrowie :
Zręczność : 26
Nen - ja bym ci mogła obrobić, ale musi być autor. To nie wiem, jak wolisz.. xP
Mestor- Wilk
- Liczba postów : 387
Jest z nami od : 21/04/2011
Zdrowie :
Zręczność : 23
Autora nie ma, bo obrazek jest znalezione w Googlach. Tak samo jak mój obecny av. Właściwie to jest jeden i ten sam obrazek, tylko że oddzieliłam od siebie te wilki. :3
Podoba mi się obróbka Kaha, więc ją już wezmę, ale dzięki za chęci.
Podoba mi się obróbka Kaha, więc ją już wezmę, ale dzięki za chęci.
Nenille- Wilk
Zdrowie :
Bo charakter skądś kojarzę.. deviantart link. Z tego to ja ci mogę obrobić.. mhmmm.. xP
Mestor- Wilk
Zdrowie :
Dzięki, Az i Kah, Kaha biorę [nivis2] i od Aza.
Nivis- Wilk
Zdrowie :
O, tak, faktycznie autorką jest Novawuff. Jak coś jeszcze znajdę, to dam ci znać.
Nenille- Wilk
Zdrowie :
Mam prośbę. Znajdzie mi ktoś wilczycę z brązową sierścią bądź kremową? Fotografie, poproszę.
Nivis- Wilk
Zdrowie :
Hmm... Mam coś z zanadrzu. Nie jest to fotografia, ale bardzo ładnie narysowany wilk/wilczyca. Nie wiem, czy ci się spodoba, ale prosz (jak ktoś zna autora, to byłoby bardzo dobrze, bo ten obrazek też znalazłam przypadkiem w Googlach ):
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/1rrbtd.jpg
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/1rrbtd.jpg
Nenille- Wilk
Zdrowie :
A ja to ogólnie szukam czegoś czarnego... w sensie czarnej wilczycy xDD' Bo niestety sama jestem fajtłapa i nie znalazłam niczego ciekawego, ale chodzi mi o rysowany av. Jakby ktoś coś miał to by było miło ^-^'
Nivis: http://khevyel.deviantart.com/art/Worbis-III-203564102?q=boost%3Apopular%20in%3Aphotography%20worbis%20wolf&qo=1 (ta wilczyca jest na wielu zdjęciach na DA, jakby ci się spodobała, a potrzebowałabyś innego ujęcia xP)
Kam, sobie też szukam bardziej męskiej wersji, więc... podrzucę ci te bardziej żeńskie, jak znajdę coś ciekawego
Kam, sobie też szukam bardziej męskiej wersji, więc... podrzucę ci te bardziej żeńskie, jak znajdę coś ciekawego
Potrzebuję obrazek czarnego basiora (może być w odcieniu niebieskim - i tylko takim! xP). Musi to być ładna kreska. Poza mnie niezbyt interesuje, nie chcę tylko jakichś napakowanych wilczków.. xP
Mestor- Wilk
Zdrowie :
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: