Nieobecności
+2
Nida
Kahei
6 posters
Strona 1 z 1
Nieobecności
Bardzo przydatny temat, mający na celu powiadomienie reszty userów o Twojej ewentualnej, dłuższej (bądź też nie) nieobecności.
Re: Nieobecności
Skorzystam z tego genialnego tematu i zapowiem, że mogę wpadać jak przeciąg i znikać, ponieważ, gdyż, ależ i bo szkoła się jeszcze nie skończyła, a ja muszę wyciągnąć oceny w górę, jestem świeżo po testach, co nie oznacza, że nauczyciele teraz nam odpuszczą, a wręcz przeciwnie :P
Nida- Wilk
- Liczba postów : 45
Jest z nami od : 21/04/2011
Zdrowie :
Siła : 2o
Zręczność : 2o
Och, doprawdy przydaje się ten temat. x3'
Tak, nie będzie mnie przez bliżej nieokreślony czas. Chodzi o to, że u mnie w kochanej szkółce nadchodzi decydująca fala kartkówek i sprawdzianów.
Aj nid tu lern.
Tak, sama w to nie wierzę. I jeszcze dochodzi do tego plener 14-15 maja. :3
Tak, nie będzie mnie przez bliżej nieokreślony czas. Chodzi o to, że u mnie w kochanej szkółce nadchodzi decydująca fala kartkówek i sprawdzianów.
Aj nid tu lern.
Tak, sama w to nie wierzę. I jeszcze dochodzi do tego plener 14-15 maja. :3
Narkomanthik- Wilk
- Liczba postów : 170
Jest z nami od : 23/04/2011
Wataha : Yanakhta
Zdrowie :
Siła : 12
Zręczność : 20
Zarówno mnie jak i Raumowej nie będzie na forum przez okres 1-2 tygodni. 8 sprawdzianów w tym tygodniu i Bóg-wie-ile w następnym robi swoje.
Icy- Wilk
- Liczba postów : 156
Jest z nami od : 24/04/2011
Wataha : Xīngzuò
Zdrowie :
Siła : 20
Zręczność : 24
Nie było mnie, bo komunia, i nie będzie przez dłuższy okres z powodów podobnych do Icy. Od czasu do czasu pewnie zajrzę, ale nie napiszę nic kreatywnego, o tak.
Nie ma mnie chyba przez następne 4 łikendy (wyjazdy to tu, to tam), ale w tygodniu jestem dostępny.
Kaheiowy robi sobie przerwę od wszelakich for. Będę wpadać rzadziej, nie łamać się i brnąć do przodu!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: