Rozmowy na nie-Sztywne tematy (offtopic)
+19
Teteni
Krgar
Hecrose
Nenille
Nivis
Liliya
Hadashi
Narkomanthik
Icy
Inter
Euterpe
Savrael
Symfonia
Räum
Lethys
Nida
Azhrarn
Mestor
Kahei
23 posters
Strona 21 z 22
Strona 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Rozmowy na nie-Sztywne tematy (offtopic)
Dzięki Nan <3 XD
CO MASZ DO MOJEGO AVA ?! Zaraz kopa dostaniesz i się skończy ! XDDDD
CO MASZ DO MOJEGO AVA ?! Zaraz kopa dostaniesz i się skończy ! XDDDD
NO NIC NIE MAM. Po prostu ten styl rysowania zupełnie mi do moich (postaci) pokemonów nie pasuje. :P W "ostateczności" jest ładny do oglądania.. u innych..
Mestor- Wilk
- Liczba postów : 387
Jest z nami od : 21/04/2011
Wataha : Kiheitai
Zdrowie :
Siła : 20
Zręczność : 23
Łaa...
Kamcia machnęła sobie boskiego avataraa. @_@
Kamcia machnęła sobie boskiego avataraa. @_@
Narkomanthik- Wilk
- Liczba postów : 170
Jest z nami od : 23/04/2011
Wataha : Yanakhta
Zdrowie :
Siła : 12
Zręczność : 20
Co nas tak mało? ;<
Nenille- Wilk
- Liczba postów : 426
Jest z nami od : 20/04/2011
Zdrowie :
Zręczność : 26
Czuję się, jakby Kamcia była moją siostrą
Ostatnio zmieniony przez Lethys dnia Wto Maj 17, 2011 5:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Fakt, też o tym pomyślałam. xP
Nenille- Wilk
Zdrowie :
Taa... Avy podobne, a na dodatek ten sam artysta. xP
Cóż, jeżeli nie będzie przypływu userów forum upadnie. :C
A ja mam brak weny. :C
Cóż, jeżeli nie będzie przypływu userów forum upadnie. :C
A ja mam brak weny. :C
Narkomanthik- Wilk
- Liczba postów : 170
Jest z nami od : 23/04/2011
Zdrowie :
Siła : 12
A ja po prostu piszę historię postaci na inne forum an n stron.
Zaraz sama upadniesz .____. Ale ja cię podniosę <3
Leth, Kam może być twoją siostrą XDDD Masakra w ogóle jak zobaczyłam ten obrazek to się w nim zakochałam tym bardziej że świetnie obrazuje moją Kam i tu WIELKIE podziękowanie dla Iculi za obróbkę xD
Nenu-nen.
Leth, Kam może być twoją siostrą XDDD Masakra w ogóle jak zobaczyłam ten obrazek to się w nim zakochałam tym bardziej że świetnie obrazuje moją Kam i tu WIELKIE podziękowanie dla Iculi za obróbkę xD
Nenu-nen.
Kahei napisał:Paaa! Znajdź wreszcie czas na czynną grę! Będzie zabawnie xP
Yeah, niestety teraz muszę siedzieć na kasie w Tesco i zarabiać, by mnie z domu nie wyrzucili x3
Narkomanthik, co Ty to za dziwny obrazek w podpisie posiadasz ?
Mnie tam ciąga na sklep zoologiczny, ale ponoć w całym kraju brak miejsc... zostaje mi dom pogrzebowy albo prosektorium . Nie widzę siebie np. w McDonaldzie, ani KFC i nie chodzi tutaj o ewentualny wstyd. Tam trzeba "zapieprzać", a ja nie lubię robić niczego w pośpiechu, bo wtedy mam dwie lewe ręce. Koleś chce kanapkę, ja muszę raz dwa zanieść i bah - kanapka na podłodze.
A tak... chociaż do studiów przygotowana będę... jakoś. Ahh, dobrze, że mam stalowy nos.
A tak... chociaż do studiów przygotowana będę... jakoś. Ahh, dobrze, że mam stalowy nos.
W tym roku szykuje się praca wakacyjna w segregowaniu jakis papierków... Przynajmniej kasa będzie.
Kamciu, Lethys teoretycznie jest jedynakiem, ale jestem rad takiej reakcji i może uda się co nieco w hsitorii zmienić ;>
Kamciu, Lethys teoretycznie jest jedynakiem, ale jestem rad takiej reakcji i może uda się co nieco w hsitorii zmienić ;>
co się stało z tematem z wyprawą?
Inter- Wilk
- Liczba postów : 352
Jest z nami od : 22/04/2011
Zdrowie :
Siła : 10
Został przeniesiony do "Stowarzyszenie Umarłych Wątków"
Mestor- Wilk
- Liczba postów : 387
Jest z nami od : 21/04/2011
Zdrowie :
Zręczność : 23
Kah, ja też nie lubię robić czegoś w pośpiechu, ale na kasie mogę szybko kasować, zwłaszcza jak tylko dwie kasy na sześc jest otwartych, do tego długie kolejki i jakaś stara kur** jęcząca by otworzyć więcej kas... Wtedy mnie się chcę śmiać
Póki co idę spalać kalorie za darmo Muszę być dobrej myśli tego wolontariatu! Ale nie wiem jak to będzie kiedy psa będę miała na własność (za kilka miesięcy) i dołączy do tego praca. Pewnie zafunduje sobie tylko zabawę w weekendy (albo niedzielę, wszak czasem pracujesz też w soboty) najpierw pies z rańca, potem do schronu siup.
Oczywiście uparte ja, upatrzyło sobie jednego, konkretnego psa (początkowo miał być pies w typie haszczaka z domieszką akity, ale stwierdziłam, że jak na wiedzę teoretyczną - to za dużo, zwłaszcza, że obie rasy nie są łatwymi w obsłudze), i jak mi go zwiną sprzed nosa to będę chodzić nadąsana przez kilka dni, tygodni, miesięcy, dopóki mojego serca nie podbije inny futrzak. Co prawda dla psiaka lepiej - znalazł dom, nie musiał dłużej siedzieć, co nie zmienia faktu, że dużo osób jest niewtajemniczonych i jeśli z psem sobie nie poradzą - wywalą go, albo oddadzą komuś innemu, komuś, kto sobie nie poradzi z tak skrzywionym już psem i odeśle go do innych rąk. Taaak, ja mam takie czarne scenariusze od razu... Poza tym, los byłby wredny, gdyby faktycznie psiaka mi sprzątnęli, bo biedak siedzi w schronisku od kilku miesięcy i nikt się nim nie zainteresował.
Oczywiście uparte ja, upatrzyło sobie jednego, konkretnego psa (początkowo miał być pies w typie haszczaka z domieszką akity, ale stwierdziłam, że jak na wiedzę teoretyczną - to za dużo, zwłaszcza, że obie rasy nie są łatwymi w obsłudze), i jak mi go zwiną sprzed nosa to będę chodzić nadąsana przez kilka dni, tygodni, miesięcy, dopóki mojego serca nie podbije inny futrzak. Co prawda dla psiaka lepiej - znalazł dom, nie musiał dłużej siedzieć, co nie zmienia faktu, że dużo osób jest niewtajemniczonych i jeśli z psem sobie nie poradzą - wywalą go, albo oddadzą komuś innemu, komuś, kto sobie nie poradzi z tak skrzywionym już psem i odeśle go do innych rąk. Taaak, ja mam takie czarne scenariusze od razu... Poza tym, los byłby wredny, gdyby faktycznie psiaka mi sprzątnęli, bo biedak siedzi w schronisku od kilku miesięcy i nikt się nim nie zainteresował.
czemu forum zdycha? :c nikt w fabule nie pisze..
Inter- Wilk
- Liczba postów : 352
Jest z nami od : 22/04/2011
Zdrowie :
Siła : 10
Raczej chodzi o to, że koniec roku zaraz xP Ja np. robię sobie przerwę z tego względu, że planuję inne zajęcia, niż jak dotychczas - siedzenie przed kompem .
Ale nas mało.. :<
Mam nadzieję, że później się nieco wszystko ożywi... :<
Mam nadzieję, że później się nieco wszystko ożywi... :<
Nenille- Wilk
Zdrowie :
Ej, no... Co tak mało tu życia? Wszystko było pięknie, a forum nagle wymarło... Przecież gra tutaj toczyła się tak wspaniale.Weźcie się w garść, może jeszcze uda się znów ożywić forum.
Nenille- Wilk
Zdrowie :
No ale przecież nie wszystko jeszcze stracone... Jeżeli jakaś cząstka nas będzie tu wchodzić i grać w fabule, reszta z pewnością się dołączy. A jeżeli nie, to zawsze można rozesłać wiadomości na gg o reaktywacji forum.
Nenille- Wilk
Zdrowie :
Strona 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Strona 21 z 22
Pozwolenia na tym forum: